پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ١۴٠٣) | هشدار طوفان تندری رعدوبرق و بارش‌های سیل‌آسا در مشهد

  • کد خبر: ۲۲۷۸۱۷
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۴
  • ۱
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ١۴٠٣) | هشدار طوفان تندری رعدوبرق و بارش‌های سیل‌آسا در مشهد
براساس پیش‌بینی هواشناسی، از امروز (سه‌شنبه) بعدازظهر باید منتظر آغاز دور اول بارش‌های رگباری باران همراه با رعدوبرق و باد‌های شدید لحظه‌ای در مشهد و سطح استان خراسان‌رضوی باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، طی چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه، طوفان تندری رعدوبرق همراه با بارش‌های شدید باران را در سطح استان و مشهد خواهیم داشت که در نقاط مستعد، همراه با صاعقه و تگرگ خواهد بود.

برپایه این خبر، هشدار ویژه برای شهرستان‌های کلات، درگز، قوچان، طرقبه‌شاندیز و مشهد که بیشتر خطر سیلابی‌شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها، آب‌گرفتگی معابر شهری و صاعقه و تگرگ را خواهند داشت، صادر شده است.

طی این مدت، از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و صعود به ارتفاعات و پارک خودرو زیر درختان خودداری کنید.
هفته آینده هم به‌صورت پیاپی، بعدازظهر‌های دلپذیر همراه رگبار و رعدوبرق خواهیم داشت.

هشدار هواشناسی خراسان رضوی: دستگاه‌های متولی آماده وقوع سیل باشند

هواشناسی خراسان رضوی با صدور اطلاعیه‌ای در خصوص بارش‌های سیل زا همراه با رعد و برق و آبگرفتگی معابر در این استان هشدار سطح نارنجی صادر کرد و از دستگاه‌های متولی خواست آماده جاری شدن سیل باشند.

در این اطلاعیه آمده است: از بعد از ظهر امروز سه‌شنبه سامانه در حال گسترش و فعالی در استان به تدریج تقویت خواهد شد.

طبق این هشدار، این سامانه بارشی تا اوایل هفته آینده فعال می‌شود که این فعالیت شامل بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق و صاعقه در برخی از نواحی، همچنین بارش تگرگ توام با وزش باد شدید است که موجب آبگرفتگی، رواناب و سیلاب در نواحی مختلف استان خواهد شد.

هواشناسی خراسان رضوی همچنین در این اطلاعیه نسبت به بارش تگرگ، کاهش نسبی دما و امکان اختلال در سیستم حمل و نقل استان در این فاصله زمانی هشدار داده است.

در این اطلاعیه عنوان شده کمیته‌ها و دستگاه‌های بحران مدار استان در آمادگی کامل باشند و از شهروندان خواسته شده از سفر‌های غیرضروری، توقف در رودخانه ها، صعود به ارتفاعات و ورود به ییلاقات در روز‌های آخر هفته خودداری کنند.

هشدار‌های هواشناسی، زرد، نارنجی و قرمز رنگ هستند که شدت پدیده‌های جوی را به ترتیب از ضعیف تا قوی اعلام می‌کند.

در هشدار نارنجی هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود از این رو برای آماده باش دستگاه‌های مسوول هشداری با چنین رنگی برای مقابله با این پدیده خسارت زا صادر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدعمر
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۶
0
0
ان شاءالله بخیردسلامتی باشه بنازم قدرت الله تبارک وتعالی را
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->